De eerste afspraak – ATC-Nijhof – Elst

De eerste afspraak

Bij uw eerste afspraak wordt u ontvangen door de (preventie) assistente en tandarts.
Zij geven u informatie over de praktijk en stellen u vragen over uw wensen. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn.
Tijdens dit eerste bezoek zullen zij u een aantal vragen stellen over uw algemene gezondheid en eventueel medicatiegebruik. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Als het nodig is maken we röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.

Als u voor het eerst komt, vragen we uw aandacht voor het volgende:

  • Als zorgverlener zijn we verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Kunt u bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas meebrengen?
  • Meldt u zich de eerste keer 5 minuten voor de afgesproken tijd bij onze balie. Wij zullen u vragen om een gezondheidsvragenlijst in te vullen.
  • Wij beschikken graag over uw gegevens en röntgenfoto’s van de vorige tandarts. Wilt u aan uw vorige tandarts vragen om deze gegevens aan ons te mailen? Dit kan via het programma Zorgmail verstuurd worden naar atcnijhof@zorgmail.nl
    Dit is een e-mailsysteem met extra beveiliging zodat uw persoonlijke gegevens veilig worden verstuurd. 

In onze praktijk werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven. Infomedics verzorgt onze declaratieafhandeling, waar mogelijk rechtstreeks via uw zorgverzekeraar. Voor meer uitleg over Infomedics, klik hier.

Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt of korter dan 48 uur van te voren uw afspraak annuleert zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Aams Tandheelkundig Centrum Nijhof (ATC-Nijhof)

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op